• Αρχική
  • Blog
  • Σεντόνια, επιλέξτε το κατάλληλο συνδυασμό υλικών για εσάς!

Σεντόνια, επιλέξτε το κατάλληλο συνδυασμό υλικών για εσάς!

λευκα ειδη σεντονιαΕπιλέγοντας σεντόνια, εκτός του χρώματος και των σχεδίων που πάντα είναι ένας ελκυστικός παράγοντας επιλογής, υπάρχει συχνά το δίλημμα μεταξύ 100% βαμβάκι με 50 - 50% βαμβάκι, πολυεστέρας. Ο φόβος της σωστής επιλογής είναι λογικός, γιατί υπάρχει διαφορά στην τιμή, η οποία δικαιολογείται, καθώς το 100% βαμβάκι είναι πάντα πιο ακριβό ως αγνό υλικό. Παρακάτω λοιπόν θα σας αναφέρουμε ποια είναι στην πραγματικότητα η διαφορά πέραν της τιμής, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε σωστά αυτό που εσείς προτιμάτε!

Το 100% βαμβακερό σεντόνι, είναι αγνό, ενώ δίνει αίσθηση απαλότητας και δροσιάς στο άγγιγμα. Εννοείται ότι από μόνα τους είναι αρκετά για ένα καλό ύπνο. Πάντα όμως πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη και τη διαδικασία καθαρισμού και σιδερώματος! Το βαμβακερό σεντόνι, θα τσαλακώσει εύκολα και με τις πλύσεις στο πέρασμα του χρόνου “θα πιει”. Δεν είναι αρνητικό βέβαια χαρακτηριστικό, είναι ιδιότητα ενός αγνού υλικού.

Αντίστοιχα, το 50 - 50% βαμβακερό πολυεστέρας σεντόνι, μπορεί να μην δίνει την ίδια αίσθηση απαλότητας, δίνει όμως σατινέ υφή η οποία είναι εξίσου δροσερή. Όταν μάλιστα η πυκνότητα στις κλωστές είναι υψηλή, το σεντόνι δίνει την ίδια αίσθηση σε υφή που δίνει και το 100% βαμβακερό. Το θετικό χαρακτηριστικό των σεντονιών με 50% περιεκτικότητα σε βαμβάκι και 50% σε πολυεστέρα, είναι ότι δεν μαζεύουν από τις πλύσεις, ενώ το σιδέρωμα παραμένει χωρίς να τσαλακώνει το υλικό εύκολα.

Από τη σύγκριση των δύο αυτών υλικών, η επιλογή πάντα καταλήγει να είναι υποκειμενική! Οι ανάγκες σας τόσο πρακτικά όσο και αισθητικά, θα είναι ο κυριότερος παράγοντας επιλογής χωρίς το φόβο λάθους, καθώς τώρα γνωρίζετε ποια είναι πραγματικά η διαφορά μεταξύ των δύο υλικών!

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr