• Αρχική
  • Blog
  • Συμβουλές για σεντόνια - λευκά είδη

Συμβουλές για σεντόνια - λευκά είδη

Σεντονια ξενοδοχειου

Τα σεντόνια καθώς και τα λευκά είδη στο σύνολο τους αποτελούν σημαντικό παράγοντα είτε αφορά σε ξενοδοχειακό εξοπλισμό είτε σε οικιακό εξοπλισμό.

Η επιλογή υλικού, πυκνότητας και φυσικά των χρωμάτων, θα καθορίσουν και το ποιοτικό και αισθητικό αποτέλεσμα των χώρων σας!

Η επιλογή ειδικά σε σεντόνια πρέπει να γίνει με υπολογισμό όλων των αναγκών αλλά και του αποτελέσματος που θέλουμε να έχουμε. Στον ξενοδοχειακό εξοπλισμό έχει επικρατήσει το λευκό χρώμα, το οποίο δίνει αίσθηση καθαριότητας και ανάλαφρου ύπνου. Κάποιες φορές θα συναντήσετε επιλογές που παίζουν με ήπιες αποχρώσεις όπως είναι το εκρού και το ζαχαρί, ενώ η αίσθηση και το τελείωμα στα σεντόνια θα παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στην ευχάριστη διαμονή του επισκέπτη.

Σε ένα ξενοδοχειακό χώρο όπου θέλουμε τα σεντόνια να είναι φρέσκο σιδερωμένα η ιδανική επιλογή είναι βαμβακερό με πολυεστερικό (ιδανική αναλογία 80% βαμβάκι – 20% πολυεστερικό), καθώς δίνει απαλότητα, ενώ το σεντόνι σιδερώνεται εύκολα και τσαλακώνει δύσκολα και επίσης δύσκολα θα χάσει το σχήμα του από το πλύσιμο, διατηρώντας για μεγάλο διάστημα την ιδανική εικόνα για μια περιποιημένη κρεβατοκάμαρα!

Το επόμενο που πρέπει πάντα να προσέχουμε, είναι η πυκνότητα των σεντονιών που δίνει πολυτέλεια και άνεση στην υφή. Από 160 TC και πάνω, πρόκειται για ένα πυκνό και απαλό σεντόνι που θα ευχαριστηθείτε, με μεγάλες αντοχές.

Τέλος, το τελείωμα είναι αυτό που φαίνεται στο στρώσιμο των κλινοσκεπασμάτων, με αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το κουβερλί ή το πάπλωμα που συνοδεύει τα σκεπάσματα να δίνει την εικόνα που θέλετε να έχει ο χώρος σας! Με αυτά τα τρία απλά βήματα, θα μπορέσετε να κάνετε μια επιτυχημένη επιλογή στα σεντόνιαλευκά είδη σας!

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr