• Αρχική
  • Blog
  • Γνωρίστε το γραφικό χωριό Σηρικάρι, στα Χανιά!

Γνωρίστε το γραφικό χωριό Σηρικάρι, στα Χανιά!

Λευκα Ειδη Ξενοδοχειου

Ο νομός Χανίων είναι γεμάτος κρυμμένους θησαυρούς, κάποιους τουριστικά πιο γνωστούς και κάποιους οι οποίοι περιμένουν ακόμα να εξερευνηθούν.

Περίπου 55 χιλιόμετρα δυτικά από τα Χανιά, υπάρχει μια περιοχή γεμάτη με φυσικές πηγές, τρεχούμενα νερά και πανέμορφα φαράγγια, το Σηρικάρι.

Το Σηρικάρι, θα το συναντήσετε μετά από μια ευχάριστη διαδρομή μέσα από πλούσια βλάστηση, ενώ το ίδιο το χωριό είναι χτισμένο δίπλα σε ένα από τα λίγα και ξεχωριστά δάση με καστανιές. Όσοι λατρεύουν τη φύση και τη πεζοπορία, θα ενθουσιαστούν με το φαράγγι Σηρικαρίου και τη διαδρομή, η οποία είναι πλούσια σε βλάστηση, ενδημικά βότανα και τρεχούμενα νερά.

Στην έξοδο του φαραγγιού, θα συναντήσετε το χωριό Πολυρρήνια, όπου θα βρείτε τα ερείπια της ομώνυμης αρχαίας Ρωμαϊκής πόλης. Τα τείχη της ακρόπολης που σώζονται σε καλή κατάσταση, θα σας δώσουν την ευκαιρία να δείτε τον κόλπο του Κισσάμου από το λόφο!

Ανάμεσα στα πολλά χωριά που συνορεύουν με το Σηρικάρι, ξεχωρίζει η σημαντική προσπάθεια που έγινε στο χωριό Μηλιά, όπου πλέον ανθίζει ο αγροτουρισμός. Παρά το γεγονός ότι πολλά από τα γύρω χωριά είναι εγκαταλελειμμένα, η Μηλιά χτίστηκε εκ νέου, με τρόπο παραδοσιακό και υλικά φυσικά, του τόπου. Μια ξεχωριστή εμπειρία είναι να διανυκτερεύσετε στα παραδοσιακά σπιτάκια, όπου ακόμα και ο φωτισμός και η θέρμανση γίνεται με εναλλακτική ενέργεια και σεβασμό στο περιβάλλον, ενώ θα φάτε όμορφα παραδοσιακά γεύματα, με προϊόντα τα οποία καλλιεργούνται εκεί!

Σε περίπτωση που βρεθείτε στα μέσα Αυγούστου κοντά στο Σηρικάρι, αξίζει να επισκεφθείτε το πανηγύρι της Παναγιάς τον δεκαπενταύγουστο, καθώς έχει την ιδιαιτερότητα να γίνεται στην καρδιά του πανέμορφου καστανόδασους!

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr