Skip to main content
λευκα ειδη ξενοδοχειων

Συμμετοχή της Galanos στην έκθεση HORECA ’22

Η HORECA είναι μια μεγάλη διεθνής έκθεση σχετικά με τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία των ξενοδοχείων και των επιχειρήσεων εστίασης.

Η έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο και φέρνει σε επαφή τους επαγγελματίες του τουρισμού με ολόκληρη την προμηθευτική αλυσίδα, τις κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό και εστιατορικό εξοπλισμό, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες, καθώς και με εταιρείες που ειδικεύονται στην κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

H HORECA, η έκθεση που άλλαξε τα δεδομένα για τα ξενοδοχεία και τη εστίαση στη χώρα μας, επιστρέφει δυναμικά με περισσότερους από 500 εκθέτες και θα διεξαχθεί 11 – 14 Φεβρουαρίου 2022 στις εγκαταστάσεις του Metropolitan Expo.

Η εταιρεία Galanos για άλλη μια χρονιά θα δώσει δυναμικό παρών στην έκθεση! Σας περιμένουμε όλους στο περίπτερο της εταιρείας Galanos που θα βρίσκεται στο hall 3 D19.

Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε στο περίπτερο μας και σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας από κοντά!

Για να λάβετε πρόσκληση στην έκθεση και να μας επισκεφθείτε μπορείτε να συμπληρώσετε την σχετική φόρμα ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου.

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000