Skip to main content
λευκα ειδη ξενοδοχειου

Άνοδος Τουρισμού τη θερινή σεζόν 2017

Με μια ευοίωνη θερινή σεζόν κλείνει το 2017 δίνοντας ελπίδες για επιπλέον ανάπτυξη του τουρισμού στην Ελλάδα και προώθηση της στο εξωτερικό!

Μπορεί να είναι σταδιακή η αύξηση αλλά είναι σταθερή, ενώ βλέπουμε φέτος να συνεχίζεται η θερινή σεζόν και μέχρι το μήνα Οκτώβριο με πολλές αφίξεις από εξωτερικό και φυσικά με ελπίδα για μια ακόμα καλύτερη σεζόν για το καλοκαίρι του 2018.

Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες που δείχνουν να είναι επιτυχημένες μέχρι στιγμής, για προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού και φυσικά του τουρισμού πόλεως, ώστε όχι μόνο να επιμηκυνθεί η θερινή σεζόν, αλλά να καταφέρει η Ελλάδα να γίνει ένας προορισμός που θα δέχεται επισκέψεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους!

Δεδομένων των κλιματικών συνθηκών στην Ελλάδα, των πολλών διαφορετικών προορισμών, αθλητικού, ιστορικού, φυσιολατρικού και φυσικά αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, θα μπορούσε ή μάλλον θα μπορέσει να κερδίσει τους επισκέπτες με μεγάλη επιτυχία!

Τα λευκα ειδη θα παίζουν και για αυτή τη χρονιά σημαντικό ρόλο για την εικόνα μιας περιποιημένης ξενοδοχειακής μονάδας, ενώ η εταιρεια λευκων ειδων είναι εδώ με νέες παραλαβές και μοναδικές τιμές με στόχο την εξυπηρέτηση και κάλυψη όλων των αναγκών σας!

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000