Skip to main content
ιματισμος εστιατοριου

Τραπεζομάντηλα εστιατορίου

Το τραπεζομάντηλο εστιατορίου είναι ο καλύτερος τρόπος να δέσετε τη συνολική διακόσμηση ενός εστιατορίου ή να ολοκληρώσετε το concept ενός event.

Το τραπεζομάντηλο, σε συνδυασμό με τις χειροπετσέτες, τις ποδιές ακόμα και τα καλύμματα των καρεκλών παίζουν σημαντικό ρόλο για ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. Οι μελέτες μάλιστα δείχνουν ότι η σωστή επιλογή τραπεζομάντηλου και συνολικά λευκών ειδών σε ένα εστιατόριο, αλλάζει ακόμα και την διάθεση του επισκέπτη για φαγητό!

Οι επιλογές είναι πολλές και εξαρτώνται φυσικά από το σκοπό χρήσης, όπως για παράδειγμα ένα μπουφέ, ένα χώρο πρωινού, ένα εστιατόριο, μια ταβέρνα ή μια κοινωνική εκδήλωση. Το τραπεζομάντηλο είναι ο ιδανικός τρόπος να προστατέψετε τα έπιπλα σας, δίνοντας παράλληλα μια νότα πολυτέλειας στο χώρο σας.

Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε υλικά, χρώματα και σχέδια. Πριν επιλέξετε το σωστό ύφασμα για εσάς, πρέπει να γνωρίζετε τον σκοπό και τη συχνότητα χρήσης, το χρώμα και το design που θα ταιριάξει στο χώρο σας, τις προϋποθέσεις χρήσης και καθαρισμού των υφασμάτων, την υφή και φυσικά την τιμή.

Τα βαμβακερά τραπεζομάντηλα εστιατορίου, δίνουν μια νότα πολυτέλειας, ενώ υπάρχουν επιπλέον επιλογές με σατέν τελειώματα για ακόμα ομορφότερη εικόνα. Με την επιλογή 100% βαμβακερού τραπεζομάντηλου παρέχετε την αίσθηση απαλότητας. Το βαμβακερό τραπεζομάντηλο πλένεται κανονικά στο πλυντήριο αλλά είναι δύσκολο στο σιδέρωμα και λόγω απορροφητικότητας λεκιάζει εύκολα, οπότε είναι καλή επιλογή για εστιατόρια και χώρους όπου το φαγητό δεν είναι πολύ λιπαρό ή δεν απευθύνεται σε μικρά παιδιά.

Ο συνδυασμός βαμβακερής με πολυεστερική ίνα για το τραπεζομάντηλο εστιατορίου σας, είναι η τέλεια λύση καθώς το τραπεζομάντηλο διατηρεί την απαλότητα του, πλένεται, στεγνώνει και σιδερώνεται ιδιαίτερα εύκολα, ενώ διατηρεί την αίσθηση απαλότητας του βαμβακερού υφάσματος. Μάλιστα ο συνδυασμός είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός σε λεκέδες με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται κόπο για το καθάρισμα.

Φυσικά υπάρχει και η επιλογή 100% πολυεστερικού τραπεζομάντηλου εστιατορίου, ιδανικό για εξωτερικούς χώρους και απαιτητικούς λεκέδες, με ιδιαίτερα εύκολη συντήρηση. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε τα σημαντικά πλεονεκτήματα, ότι είναι αλέκιαστο ύφασμα και ότι δεν πρόκειται ποτέ να ζαρώσει και να φανεί τσαλακωμένο σε ένα χώρο.

Ανάμεσα στις πολλές επιλογές που υπάρχουν, διαλέξτε τα τραπεζομάντηλα εστιατορίου που θα ταιριάζουν περισσότερο στις ανάγκες σας, στο ύφος του χώρου σας και στην πρακτικότητα που επιθυμείτε!

Extra tip: μετράμε τη σωστή διάσταση για το τραπεζομάντηλο εστιατορίου, ξεκινώντας από μήκος και πλάτος σε ορθογώνιο τραπέζι ή διάμετρο σε στρογγυλό. Στη συνέχεια καθόμαστε σε μια καρέκλα και υπολογίζουμε το ύψος από τα πόδια μας μέχρι το ύψος του τραπεζιού. Η σωστή διάσταση πρέπει να φτάνει μέχρι το κάθισμα της καρέκλας. Η κρέμαση παίζει σημαντικό ρόλο στο αισθητικό και πρακτικό αποτέλεσμα. Συνήθως η απόσταση είναι επιπλέον 20 εκατοστά από κάθε πλευρά.

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000