Skip to main content
λευκα ειδη ξενοδοχειων

Αισιόδοξο μήνυμα του TUI για τον ελληνικό τουρισμό!

Μήνυμα εμπιστοσύνης στην Ελλάδα και το ελληνικό τουριστικό προϊόν έστειλαν από τα Χανιά υψηλόβαθμα στελέχη των tour operators της TUI, τα οποία βρίσκονται στην Κρήτη για την παρουσίαση του χειμερινού προγράμματος του οργανισμού, που έγινε σε Γερμανούς δημοσιογράφους.

Εν μέσω των όσων διαδραματίζονται, με φόντο την ελληνική οικονομία, τα στελέχη της TUI δεν έκρυψαν την αισιοδοξία τους ότι, τόσο η φετινή, όσο και η επόμενη χρονιά θα είναι καλή για τον τουρισμό στη χώρα μας.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, μπορεί οι πολιτικές εξελίξεις να τρέχουν στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν μπορεί και δεν πρέπει να επηρεάσει τον τουρισμό της χώρας, αφού, ειδικά οι Γερμανοί βρέθηκαν στην κορυφή των επισκεπτών το 2014.

“Σαφώς και μας ενδιαφέρουν οι πολιτικές εξελίξεις αλλά δεν επηρεάζουν το τουριστικό ρεύμα προς τη χώρα σας. Εμείς δεν δίνουμε ιδιαίτερες συμβουλές στους πελάτες μας που θα έρθουν στην Ελλάδα. Απλά, ας έχουν μαζί τους και μετρητά, αλλά και κάρτες, για να διευκολυνθούν στις συναλλαγές τους” τόνισε, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο υπεύθυνος ανατολικής Μεσογείου της TUI, Φλόριαν Φλάισερ.

Όπως ανέφερε ο κ. Φλάισερ, η επιλογή της Κρήτης για την παρουσίαση του προγράμματος της TUI δεν ήταν τυχαία, καθώς ο οργανισμός δίνει μεγάλη σημασία στο συγκεκριμένο νησί, ως τουριστικό προορισμό.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο γγ του ΕΟΤ, Πάνος Λειβαδάς, ο οποίος διαβεβαίωσε τους παριστάμενους και τους Γερμανούς δημοσιογράφους ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στις συναλλαγές των τουριστών με κάρτες.

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000