• Αρχική
  • Blog
  • Μάθετε περισσότερα για το ύφασμα microfiber!

Μάθετε περισσότερα για το ύφασμα microfiber!

λευκα ειδη ξενοδοχειων

Το ύφασμα microfiber έχει κάνει την εμφάνιση του εδώ και μερικά χρόνια στην αγορά, και φαίνεται να κερδίζει συνεχώς τον καταναλωτή. Πολλοί βέβαια δεν γνωρίζουν τι είναι, συνεπώς θεωρήσαμε σωστό να εξηγήσουμε τι είναι και τι προσφέρει το ύφασμα αυτό!

Ξεκινάμε από το γεγονός ότι το microfiber είναι συνθετικό υλικό με πολλαπλές χρήσεις, από το ρουχισμό μέχρι τα λευκά είδη και τη καθαριότητα του σπιτιού. Πρόκειται για ένα υλικό το οποίο έχει τρομερή ανθεκτικότητα, τόσο σε πλύσεις όσο σε μεταχείριση, ενώ η σημαντική διαφορά με το βαμβακερό ύφασμα είναι ότι μπορεί να απορροφά τόσο την υγρασία όσο και τη λιπαρότητα χωρίς όμως να κρατάει λεκέδες. Για το σώμα λοιπόν το οποίο κατά τη διάρκεια του ύπνου αποβάλλει τόσο λιπαρότητα όσο υγρασία, είναι ιδανικό ύφασμα για άνετο και υγιεινό ύπνο χειμώνα και καλοκαίρι!

Ένα ακόμα σημαντικό θετικό χαρακτηριστικό του microfiber υφάσματος είναι ότι στεγνώνει πολύ γρήγορα, το οποίο ειδικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα, είναι ιδιαίτερα ευεργετικό. Στην ποιότητα του microfiber παίζει ρόλο και το βάρος, αν και γενικότερα είναι πολύ ελαφρύ σαν υλικό. Τους θερινούς μήνες προσφέρει δροσιά και άνεση καθώς επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και το διατηρεί στεγνό και δροσερό, ενώ το χειμώνα λειτουργεί ως πολύ καλό μονωτικό και είναι απαλό χωρίς να δίνει την αίσθηση δροσιάς ή ψύχρας όπως ένα σατέν σεντόνι.

Συνοψίζοντας λοιπόν, το microfiber είναι ύφασμα πολύ ανθεκτικό σε χρήση και σε πλύσεις, στεγνώνει εύκολα και γρήγορα χωρίς να κρατάει λεκέδες, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άνεση τόσο το χειμώνα όσο το καλοκαίρι! Η τιμή του είναι ιδιαίτερα προσιτή ενώ αξίζει να δοκιμάσετε τα υπέροχα κουβερλί από microfiber, τόσο στον οικιακό εξοπλισμό όσο στον ξενοδοχειακό εξοπλισμό σας!

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr