Skip to main content
σεντονια ξενοδοχειων

Μάθετε περισσότερα για το ύφασμα microfiber!

Το ύφασμα microfiber έχει κάνει την εμφάνιση του εδώ και μερικά χρόνια στην αγορά, και φαίνεται να κερδίζει συνεχώς τον καταναλωτή. Πολλοί βέβαια δεν γνωρίζουν τι είναι, συνεπώς θεωρήσαμε σωστό να εξηγήσουμε τι είναι και τι προσφέρει το ύφασμα αυτό!

Ξεκινάμε από το γεγονός ότι το microfiber είναι συνθετικό υλικό με πολλαπλές χρήσεις, από το ρουχισμό μέχρι τα λευκά είδη και τη καθαριότητα του σπιτιού. Πρόκειται για ένα υλικό το οποίο έχει τρομερή ανθεκτικότητα, τόσο σε πλύσεις όσο σε μεταχείριση, ενώ η σημαντική διαφορά με το βαμβακερό ύφασμα είναι ότι μπορεί να απορροφά τόσο την υγρασία όσο και τη λιπαρότητα χωρίς όμως να κρατάει λεκέδες. Για το σώμα λοιπόν το οποίο κατά τη διάρκεια του ύπνου αποβάλλει τόσο λιπαρότητα όσο υγρασία, είναι ιδανικό ύφασμα για άνετο και υγιεινό ύπνο χειμώνα και καλοκαίρι!

Ένα ακόμα σημαντικό θετικό χαρακτηριστικό του microfiber υφάσματος είναι ότι στεγνώνει πολύ γρήγορα, το οποίο ειδικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα, είναι ιδιαίτερα ευεργετικό. Στην ποιότητα του microfiber παίζει ρόλο και το βάρος, αν και γενικότερα είναι πολύ ελαφρύ σαν υλικό. Τους θερινούς μήνες προσφέρει δροσιά και άνεση καθώς επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και το διατηρεί στεγνό και δροσερό, ενώ το χειμώνα λειτουργεί ως πολύ καλό μονωτικό και είναι απαλό χωρίς να δίνει την αίσθηση δροσιάς ή ψύχρας όπως ένα σατέν σεντόνι.

Συνοψίζοντας λοιπόν, το microfiber είναι ύφασμα πολύ ανθεκτικό σε χρήση και σε πλύσεις, στεγνώνει εύκολα και γρήγορα χωρίς να κρατάει λεκέδες, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άνεση τόσο το χειμώνα όσο το καλοκαίρι! Η τιμή του είναι ιδιαίτερα προσιτή ενώ αξίζει να δοκιμάσετε τα υπέροχα κουβερλί από microfiber, τόσο στον οικιακό εξοπλισμό όσο στον ξενοδοχειακό εξοπλισμό σας!

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000