Skip to main content
υποσεντονα ξενοδοχειου

Υποσέντονα για τους καλοκαιρινούς μήνες

υποσέντονα, όπως έχουμε αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο είναι χρήσιμα τόσο για την προστασία του σώματος, όσο για την προστασία και παράταση ζωής του στρώματος μας.

Τους θερινούς μήνες όμως, πολλοί χρήστες θεωρούν ότι το υποσέντονο είναι ιδιαίτερα ζεστό ώστε να είναι σε θέση να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν. Τα υποσέντονα υπάρχουν σε διάφορες ποιότητες και διαστάσεις για να μπορούν να καλύπτουν σειρά αναγκών χωρίς να προκαλούν δυσφορία. Γι’ αυτό το λόγο η επιλογή υλικού είναι σημαντική ακόμα και στο υποσέντονο.

Ένα καπιτονέ υποσέντονο, προσθέτει επιπλέον απαλότητα και δίνει ευχάριστο ύπνο ειδικά τους χειμερινούς μήνες, ως υλικό μαλακό με γέμισμα πολυεστερικής βάτας. Όταν ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει, ιδανικό είναι να αντικαταστήσουμε το καπιτονέ υποσέντονο με ένα εξίσου απαλό πετσετέ υποσέντονο. Από μόνο του το πετσετέ υλικό είναι πιο δροσερό και επιτρέπει με μεγαλύτερη ευκολία στο στρώμα και στο δέρμα να αναπνέει, ενώ απορροφά καλύτερα την υγρασία που παράγει ο οργανισμός κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Με τη χρήση πετσετέ υποσέντονο 100% βαμβακερό, το καλοκαίρι είναι δύσκολο να νιώσετε το αίσθημα ζέστης κατά την επαφή του σώματος με το στρώμα, ενώ με τη χρήση και του κατάλληλου σεντονιού, ο ύπνος θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστος ακόμα και σε συνθήκες καύσωνα! Ιδανικό είναι ένα ελαφρύ λεπτό σε ύφανση σεντόνι από φυσικό υλικό, όπως είναι το βαμβακερό, ενώ ακόμα και η χρήση ενός σεντονιού σύμμεικτου όπως για παράδειγμα 70% βαμβάκι και 30% πολυεστέρα, θα σας δώσει και πάλι το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000