Πόσο χρήσιμα είναι τα υποσέντονα;

υποσέντονα χονδρικηΤα υποσέντονα καλύπτουν την επιφάνεια του στρώματος ώστε να προστατέψουν το στρώμα από φθορά που δέχεται στο πέρασμα του χρόνου. Δεν περιορίζεται όμως εκεί η χρηστικότητα ενός υποσέντονου. Δεν είναι μόνο η μακροζωία που προσφέρει στα στρώματα αλλά και ο υγιεινός ύπνος που παρέχει η χρήση του. Οι λόγοι είναι πολλοί και σημαντικοί για ένα σωστό και ξεκούραστο ύπνο:

· Απορροφά την υγρασία: η υγρασία ενός χώρου, καθώς και η φυσική υγρασία του σώματος, διαχέεται και εκτονώνεται στο χώρο. Υπάρχει όμως ένα μέρος της υγρασίας το οποίο απορροφάται από το στρώμα. Κατά τη διάρκεια του ύπνου, το σώμα εκπέμπει ιδρώτα που ισούται περίπου με ένα ποτήρι νερό. Το υποσέντονο προστατεύει το σώμα απορροφόντας την υγρασία και παράλληλα επιτρέπει τη θερμότητα του σώματος να περάσει, προσφέροντας δροσιά και άνεση.

· Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου: το στρώμα όπως και το μαξιλάρι, με το πέρασμα του χρόνου, μαζεύει σκόνη και ακάρεα υπεύθυνα για πολλές αλλεργίες, δερματοπάθειες ακόμα και άσθμα. Η χρήση του υποσέντονου, προστατεύει το σώμα από την επαφή με ακάρεα και σκόνη που συσσωρεύονται. Παράλληλα, μπορεί να πλυθεί ανά τακτά διαστήματα.

· Προστατεύει το στρώμα: τα υποσέντονα δημιουργούν ένα αδιάβροχο φράγμα, προστατεύοντας το στρώμα από υγρά και λεκέδες, χωρίς να αφήνουν την υγρασία να διαπεράσει το στρώμα, με αποτέλεσμα να μην επιτρέπουν σε βακτήρια και ακάρεα να αναπτυχθούν.

Η ποικιλία που προσφέρει η εταιρία λευκών ειδών Γαλανός, σας δίνει επιλογές για κάθε ανάγκη άνεσης και προστασίας σε διαφορετικές διαστάσεις, ώστε να εφαρμόζονται σε όλες τις διαστάσεις κρεβατιών. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθειτε τη σελίδα μας με τα υποσέντονα.

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr