• Αρχική
  • Blog
  • Βάτες για πάπλωμα, τι ακριβώς είναι;

Βάτες για πάπλωμα, τι ακριβώς είναι;

βατες παπλωματαΤο πάπλωμα αποτελείται από δύο μέρη, το γέμισμα που του δίνει τον όγκο, τη θερμομόνωση και το βάρος, όπως είναι οι βάτες για πάπλωμα, και το ύφασμα μέσα στο οποίο τοποθετείται. Η εξωτερική επένδυση, δηλαδή το ύφασμα, δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο όσο το γέμισμα, καθώς ανά πάσα στιγμή μπορεί και πρέπει να ντυθεί για να προστατευθεί από φθορά και λεκέδες με μια ωραία παπλωματοθήκη. Το βαμβάκι και το σύμμεικτο ύφασμα (βαμβάκι – πολυεστέρας) είναι οι πιο ασφαλείς και ανθεκτικές επιλογές.

Το γέμισμα του παπλώματος, είναι σημαντικό στην τελική επιλογή, καθώς από αυτό εξαρτώνται οι ιδιότητες που έχει το πάπλωμα και η χρήση του σε χαμηλές ή μέτριες θερμοκρασίες. Η βάτα είναι ένα πολύ καλό μονωτικό υλικό, το οποίο ανάλογα το βάρος, προσφέρει και την αντίστοιχη ζεστασιά και μόνωση. Ένα πάπλωμα με βάτα 300αρα είναι ιδανικό για χειμώνες στην Ελλάδα, που είναι ήπιοι αλλά με αρκετή υγρασία.

Σημαντικό είναι να δοθεί προσοχή ώστε να έχει χρησιμοποιηθεί βάτα καλής ποιότητας. Η βάτα καλής ποιότητας, προσφέρει ύπνο άνετο, αφήνοντας το σώμα να αναπνέει κατά τη διάρκεια της νύχτας και κρατάει παράλληλα το σώμα ζεστό. Επίσης, επειδή είναι ένα υλικό ελαφρύ και μαλακό, αγκαλιάζει το σώμα σωστά μειώνοντας την απώλεια θερμότητας κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Όταν επιλέξετε το πάπλωμα της αρεσκείας σας, σας συμβουλεύουμε οπωσδήποτε να προμηθευτείτε μια καλή παπλωματοθήκη ώστε να προστατεύσετε το νέο σας πάπλωμα και ναακολουθείτε πιστά τις οδηγίες καθαρισμού ώστε να παρατείνετε τη ζωή του και τις ιδιότητες του!

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr