Skip to main content
ταπετα χονδρικη

Γιατί είναι χρήσιμα τα χαλάκια/ τάπετα μπάνιου!

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση τάπετου στο μπάνιο σας, και το κυριότερο ίσως είναι η ζεστασιά που προσφέρει το χειμώνα, μετά από ένα ζεστό μπάνιο!

Ειδικά ένα γεμάτο χαλάκι μπάνιου από υλικό όπως 100% βαμβακερό, προσφέρει απαλότητα και άνεση από την πρώτη επαφή με το δέρμα σας.

Ένα εξίσου σημαντικό πλεονέκτημα στην επιλογή σας να έχετε χαλάκι στο μπάνιο, είναι η προστασία που προσφέρει από το ενδεχόμενο να γλιστρήσετε. Είναι βέβαιο ότι το πλακάκι του μπάνιου είναι πολύ πιο λείο και κατά συνέπεια επικίνδυνο να γλιστρήσετε όταν είστε βρεγμένοι. Παράλληλα, στεγνώνει τα πόδια προστατεύοντας από μικρόβια και μολύνσεις τα άκρα σας!

Επιπλέον ιδιότητα βέβαια όταν διαλέγετε ένα τάπετο, είναι η συμπληρωματική διακόσμηση που προσφέρει στο χώρο σας. Καθώς συμβάλλει στο τελικό αισθητικό αποτέλεσμα ενός χώρου που τα κυρίως διακοσμητικά είναι οι πετσέτες, το χαλάκι μπάνιου και η κουρτίνα μπάνιου.

Προσοχή θα χρειαστεί να δώσετε μόνο στη σωστή συντήρηση και καθαρισμό, καθώς θέλει σωστό στέγνωμα μετά τη χρήση και πλύσιμο σε υψηλούς βαθμούς!

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000