Skip to main content
ξενοδοχειακος ιματισμος

Ξενοδοχειακός ιματισμός

Ο ξενοδοχειακός ιματισμός παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην συνολική εικόνα μιας ξενοδοχειακής μονάδας.

Η επιλογή των λευκών ειδών, είναι μια σημαντική διαδικασία που πρέπει να γίνει με προσοχή, καθώς θα παίξει ρόλο στην ευχάριστη διαμονή του επισκέπτη, στην εικόνα των δωματίων αλλά και των κοινόχρηστων χώρων.

Σε σχέση με τα σεντόνια και τις πετσέτες, η ποιότητα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην υφή, την όψη, την αίσθηση άνεσης κατά τη διάρκεια του ύπνου, αλλά και μετά το ντους. Για παράδειγμα, ένα πυκνό ύφασμα με βαμβακερή ίνα και ωραίο τελείωμα, δίνει ένα σεντόνι με ωραίο στρώσιμο, απαλή υφή, ενώ επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει για ευχάριστο και ξεκούραστο ύπνο. Αντίστοιχα, μια γεμάτη και απαλή πετσέτα δεν δίνει μόνο ωραία αίσθηση κατά την επαφή με το δέρμα, αλλά προσφέρει και την απαραίτητη απορροφητικότητα.

Η σημαντικότητα της επιλογής βέβαια δεν αφορά μόνο στα σεντόνια και τις πετσέτες αλλά ακόμα και τα μαξιλάρια, τα υποσέντονα, τα κουβερλί και τα παπλώματα που θα επιλέξετε, ανάλογα με την ποιότητα που θέλετε να προσφέρετε στον επισκέπτη.

Πάντα λαμβάνοντας υπόψη και την αισθητική, αντίστοιχα στους κοινόχρηστους χώρους αλλά και στα υπνοδωμάτια, η επιλογή υλικού και ραφής θα παίξει ρόλο στην συνολική διακόσμηση των χώρων σας! Τα τραπεζομάντηλα, τα πετσετάκια, το ταπετο μπάνιου, τα είδη ατομικής υγιεινής, ακόμα και οι κουρτίνες μπάνιου θα δώσουν την τελική εικόνα στους χώρους σας, εμπλουτίζοντας την διακόσμηση σας!

Γνωρίστε τα προϊόντα μας και δημιουργήστε όμορφους και άνετους χώρους με τη βοήθεια μας, τη γνώση μας και την αγάπη μας για ποιοτικά λευκά είδη!

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, χρήσιμες συμβουλές και νέα από τιε δραστηριότητες της εταιρείας μας!

Περισσότερα άρθρα

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000