• Αρχική
  • Blog
  • Χρωματιστές πετσέτες για διακόσμηση και αναζωογόνηση

Χρωματιστές πετσέτες για διακόσμηση και αναζωογόνηση

χρωματιστες πετσετες μπανιουΟι πετσέτες μπάνιου, ίσως είναι και τα πιο σκληρά μεταχειρισμένα χρηστικά αντικείμενα, με απαιτήσεις που δεν μένουν μόνο στη σκούπισμα ή το καθάρισμα, αλλά είναι ακόμα και αισθητικές. Για αυτό ακριβώς το λόγο υπάρχει μεγάλη ποικιλία από όμορφες χρωματιστές πετσέτες μπάνιου, όχι μόνο για να καλύπτουν το προσωπικούς γούστο, αλλά ώστε να συνθέσουν την τελική εικόνα ενός μπάνιου, καθώς είναι αναπόσπαστο στοιχείο του χώρου!

Οι χρωματιστές πετσέτες μπάνιου, μπορούν να επηρεάσουν έντονα την ψυχολογία, καθώς δεν είναι τυχαία η ψυχολογία του χρώματος που θεωρεί ότι η εκάστοτε επιλογή χρώματος, καθρεφτίζει την ψυχολογία του χρήστη! Οι γαλάζιες, μπλε και σε αποχρώσεις του πράσινου πετσέτες μπάνιου, δίνουν αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας, ενώ όλες οι αποχρώσεις του κόκκινου, όπως είναι το πορτοκαλί και το ροζ, δίνουν αίσθηση ζεστασιάς και ασφάλειας.

Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και στον ίδιο το χώρο. Ως έντονα διακοσμητικά στοιχεία, οι πετσέτες μπάνιου, μπορούν χρωματικά να αλλάζουν ανά εποχή, δίνοντας διαφορετικές πινελιές. Τους θερινούς μήνες όπου αναζητούμε δροσιά, όλες οι αποχρώσεις του μπλε, μοβ και πράσινου είναι must, ενώ το χειμώνα τα θερμά χρώματα παίρνουν τη θέση τους στα ράφια.

Πάντα βέβαια σε σχέση με την υπάρχουσα διακόσμηση ενός μπάνιου, η πετσέτα θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να τονίσει ένα στοιχείο. Όταν στο μπάνιο το κύριο διακοσμητικό στοιχείο είναι τα κοχύλια, οι αποχρώσεις του πράσινου και του μπλε θα το απογειώσουν, καθώς παραπέμπει σε θάλασσα και καλοκαίρι. Όταν το κύριο στοιχείο είναι μια σειρά από διακοσμητικά κόκκινα κεριά, μια πορτοκαλί ή ροζ πετσέτα θα δώσει τον επιπλέον ρομαντισμό που ζητάτε, ενώ αν είστε λάτρεις των φυτών εσωτερικών χώρων, τότε στο πράσινο θα δέσει τέλεια μια καφέ ή εκρου πετσέτα δίνοντας γήινο αποτέλεσμα.

Δοκιμάστε να δώσετε χρώμα στις πετσέτες σας και τονώστε το διάκοσμο του μπάνιου σας αλλά και την ψυχολογία σας!

Ευκολίες πληρωμής

Ευκολίες πληρωμής

Η εταιρεία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής!
Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση είναι το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας!
Νέες παραλαβές

Νέες παραλαβές

Φροντίζουμε  συνεχώς  να παραλαμβάνουμε νέα προϊόντα, με σκοπό να καλύπτουμε πάντα την κάθε ανάγκη των πελατών μας!
Δείτε τις τιμές μας

Δείτε τις τιμές μας

Εγγραφείτε τώρα και δείτε άμεσα τις τιμές των προϊόντων μας!
Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Παραλαβή/ Αποστολή Προϊόντων

Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής και αποστολής προϊόντων από την εταιρεία Galanos.

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr