ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΡΙΧΤΑΡΙ

κουβερτες ξενοδοχειου

Χαρακτηριστικά

  • Τύπος υφάσματος: Scotch Acrylic
  • Βάρος: 260gr/m2
  • Διάσταση: 150x200
  • Σύνθεση: Cotton Acrylic Polyester

Περιγραφή

To προϊόν αυτό έχει πολλαπλές χρήσεις και αυτό το κάνει μοναδικό! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ριχτάρι σε καναπέ στο κατάλυμα σας ή πάνω σε στρωμένο κρεβάτι σαν ράνερ. Η σύνθεση του είναι ακρυλικό και βαμβάκι και το βάρος τέτοιο που το κάνει σαν μια λεπτή χειμωνιάτικη κουβέρτα.

Οι διαστάσεις του είναι μεγαλύτερες από τα συνηθισμένα ριχτάρια, στα 150x200 και συνεπως μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί σαν κουβέρτα σε μονό κρεβάτι, σε καναπέ αλλά και σε διπλό κρεβάτι. Μπορείτε ακόμα να την ρίξετε πάνω από το πάπλωμα σας.

Τέλος το σχέδιο και τα χρώματα μοναδικά, ζεστά και κομψά δίνουν μια νότα υψηλής αισθητικής στο χώρο σας που θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σας!

Χρώματα: Γκρί ανοιχτό, Ροζ - Σομόν
Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας η εταιρία Γαλανός διαθέτει ευκολίες πληρωμής όπως: κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πληρωμή μέσω POS και αντικαταβολή.
Άμεση Επικοινωνία

Άμεση Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-4975770 /71 /78 και 211-1211284. Επίσης επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο info@skgalanos.gr
Τρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής

Η εταιρία Γαλανός για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, πραγματοποιεί αποστολές λευκών ειδών σε όλη την Ελλάδα με Πρακτορεία, Ταχυδρομείο και Courier.
Μεγάλες Προσφορές

Μεγάλες Προσφορές

Μεγάλες προσφορές στα λευκά είδη της εταιρίας μας, εγγραφείτε στο newsletter μας και παρακολουθείστε μας στα social media για άμεση ενημέρωση!

Newsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις Προσφορές μας!

Galanos goes green!

λευκα ειδη χονδρικη
Μάθετε περισσότερα για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία μας!

Ακολουθήστε μας!

Facebook
Instagram
Twitter
Flickr